Sæson menu

November og december

 Forret:

Tapas anretning:

Marineret sild m/ristet rugbrød

Rimmet laks m/rygeostcreme

Djævleæg m/paprika, chili og kapers

Hovedret:

200 g steak af australsk Hereford

Hertil: vinter grønt

smørristede petit kartofler, Rødvinssauce

Eller

Grillstegt, glaseret andebryst

Hertil: vinter grønt

smørristede petit kartofler, andesauce

Dessert:

Ris a la mande m/ lun kirsebærsauce

Eller

2 slags is m/karamelliserede græskarkerner

2 retter 260,-

3 retter 300,-

3 retter inkl. ad libitum drikkevarer:

Fadøl: Classic og Pilsner

Huset hvidvin og rødvin

Sodavand

1 gl. dessertvin

Pr. person: 500,-

Arrangementet er beregnet til ca. 3 timer.

Mulighed for større steak mod tillæg i pris