I kan godt glæde jer, for vi disker op med lækre menuer,

både i Valhalla, Hereford og på vores pop-up restaurant på fortovet!

Hereford

August 2018

Sæsonmenu

 Forret:

Tapas anretning:

Tunmousse m/chili og dild

wraps m/chorizo, rukula og friskost

Pocheret kylling vendt i ramsløgscreme

Hovedret:

200 gram steak af Australsk Hereford oksefilet

Serveres med årstidens grøntsager,

smørstegte petit kartofler og valgfri sauce*

Ændring i kartofler koster 10 kr.

Større steak pr. 100 g: 55,-

Dessert:

Københavnerstang

Rom-anis bagt ananas med vanilje is og sprød marengs

Eller

Chokolade panna cotta m/pærer og ristede mandler

2 retter 280,-

3 retter 325,-

 

Vi har selvfølgelig også vores store a la carte kort!

Fortovsrestauranten

fredag d. 10/8 og lørdag d. 11/8

torsdag d. 16/8, fredag d. 17/8 og lørdag d. 18/8

Fortovsmenu

Krydret, cremet tomatsuppe

eller

Krabbemousse m/lime og purløg

Brød og aioli

¤ ¤ ¤

200 g australsk Hereford oksefilet

eller

300 g australsk Hereford oksefilet +50,-

Bagt kartoffel

spidskålssalat eller tomatsalat

Hvidløgssmør/BBQ smør

¤ ¤ ¤

Chokolade panna cotta m/pærer og ristede mandler

eller

Lækker cremet Irish Coffee

Kaffe, wiskey, flødeskum, farin

2 retter 270,-

3 retter 300,-

Vi har tæpper, parasoller og varmelamper, hvis vejret ikke helt arter sig:-)

Valhalla

Fredag d. 10/8, lørdag d. 11/8,

 torsdag d. 16/8, fredag d. 17/8 og lørdag d. 18/8

Alle dagene fra kl. 17.00

Tapas-buffet

Mere end 20 forskellige retter:

Gazpacho – krydret kold tomat suppe

Dampet hvid fisk m/grøn mojo sauce

Ensalada – spansk tunsalat m/kartofler og ærter

Djævleæg m/kapers og chili

Tynde skiver af kalveculotte m/kapersmayo

Tortilla de partatas – spansk omelet m/chorizo

Charcuteri med forskellige  pølser og skinke

Spanske og danske oste m/tilbehør

Stærke kødboller i krydret tomatsauce

Stegte kartofler m/hvidløg

Oksekød m/chili og koriander

Aioli, humus

oliven tapanade,

grøn pesto, peber-tomat pesto

forskellige brød

Brownies m/ hakkede nødder

Lime panna cotta m/rabarber kompot

Blåbærflødeskum cupcakes

Inkl. salatbar m/ 5 lækre salater

Pris pr. person: 225,-

 

Hjemmelavet Sangria

kande 239,-

Tapas buffet inkl øl, vand og vin i 2 timer:

350,-