Randersugen 2017

I kan godt glæde jer, for vi disker op med lækre menuer,

både i Valhalla, Hereford og på vores pop-up restaurant på fortovet!

Hereford

Alle dage fra kl. 17.00

Randersuge menu

Tigerrejer

stegt i olie med hvidløg og chili

¤ ¤ ¤

300 g mør ribeye steak

årstidens grønt,

rustikke kartoffelbåde

 og valgfri sauce

¤ ¤ ¤

Crème brulée m/rom-tranebær is

2 retter 300,-

3 retter 350,-

 

Eller bestil fra hele vores menukort.

Steaks fra 150 g – 600 g

Af de bedste udskæringer fra

Danmark, USA og Australien

Hereford

August 2017

Sæsonmenu

 Forret:

Tapas anretning:

Ensalada – spansk tunsalat m/kartofler og ærter

Røget laksecreme på agurkeskiver

Djævleæg m/chili og kapers

Hovedret:

200 gram steak af Australsk Hereford oksefilet

Serveres med årstidens grøntsager,

smørstegte petit kartofler og valgfri sauce*

Ændring i kartofler koster 10 kr.

Større steak pr. 100 g: 55,-

Dessert:

Hjemmelavet is

Vanilje og karamel-mokka is, med saltet toffee og sprøde marengstoppe

Eller

Vanilje panna cotta m/syltede rabarber

2 retter 260,-

3 retter 300,-

Tilbud Mandag -onsdag:

2 retter 220,-

3 retter 250,-

Fortovsrestauranten

11/8-12/8 og 16/8-19/8

Fortovsmenu

Tapas:

Tunmousse m/chili og dild

Røget laksecreme på agurk

Wraps m/kylling og sød chili

Brød og aioli

¤ ¤ ¤

200 g australsk Hereford oksefilet

Bagt kartoffel, salat

Hvidløgssmør/BBQ smør

¤ ¤ ¤

Vanilje panna cotta m/syltede rabarber

Eller: Irish coffee

2 retter 260,-

3 retter 300,-

Vi har tæpper, parasoller og varmelamper, hvis vejret ikke helt arter sig:-)