Nytårsmenu 2018

 – nemt og lækkert, klar til bordet

 

Tapas

Dampet torsk m/grøn mojosauce

Rimmet laks m/rygeostcreme

Tynde skiver af kalveculotte m/kapersmayo

Wraps m/kylling, sød chili, rukola og karrycreme

Tortilla de partatas– spansk omelet m/chorizo

Charcuteri:

Lufttørret skinke

Snack salami

Bresaula – lufttørret okseinderlår

Syltede blomkål – soltørrede tomater

Lækre danske og spanske oste:

Manchego – lagret fåreost

Unika gammel knas

Gouda m/brændenælde – cremet og mild

2 slags brød

Aioli – oliventapanade – peber/tomat dip

Til kl. 24.00: kransekage petitfour, 2 stk. pr. kuvert

Pris pr. kuvert: 229,-

min. 4 kuverter

Tilkøb dessert pr. kuvert 50,-

Bailey-chokolade panna cotta

m/syltede bær og karameliserede græskarkerner

Maden anrettes på fade til bordet af 4-6 kuverter,

eller som buffet ved større bestillinger. 

Anrettet på fade klar til at sætte på bordet

Brødet skal varmes i ovn.

 

Menuen skal bestilles senest 29/12-18 kl. 20.00

Afhentes mellem 12 og 14 d. 31/12-18