Julefrokost i Hereford 2017

begge menuer serveres i hele november og december

mandag-lørdag fra kl. 17.30

Sæson menu

perfekt til julefrokosten

 Forret:

Tapas anretning:

Marineret sild m/ristet rugbrød

Rimmet laks m/rygeostcreme

Djævleæg m/paprika, chili og kapers

Hovedret:

200 g steak af australsk Hereford

Hertil: vinter grønt

smørristede petit kartofler, Rødvinssauce

Eller

Grillstegt, glaseret andebryst

Hertil: vinter grønt

smørristede petit kartofler, andesauce

Dessert:

Ris a la mande m/ lun kirsebærsauce

Eller

2 slags is m/karamelliserede græskarkerner

2 retter 260,-

3 retter 300,-

3 retter inkl. ad libitum drikkevarer:

Fadøl: Classic og Pilsner

Huset hvidvin og rødvin

Sodavand

1 gl. dessertvin

Pr. person: 500,-

Arrangementet er beregnet til ca. 3 timer.

Mulighed for større steak mod tillæg i pris

 Den ultimative Herreaften

– kvalitet og mæthedgaranti

Forret:

Serveres i skåle ved bordet

Klassisk sild:

Marinerede sild m/løg og karrysalat

Stegte sild m/rødløg og kapers

Rugbrød og smør

Mellemret:

Tynde skiver af kold andebryst

m/melon og tranebærmayo

Hovedret:

300g ribeye af vores bedste kvalitet:

Amerikansk Greater Omaha, fra Nebraska

serveres med:

Rustikke kartoffelbåde, lidt grønt

bacon-øl sauce og hvidløgssmør

Dessert:

Ris á la mande ad libitum

med lun kirsebærsauce

3 retter 395,-

4 retter 445,-

inkl. ad libitum drikkevarer

Fadøl; Classic eller Pilsner

Sodavand

Rødvin, Stony Creek, Shiraz, fra Australien

1 gl. dessertvin

3 retter inkl drikkevarer: 595,-

4 retter inkl drikkevarer: 645,-

Arrangementet er beregnet til ca. 3 timer.

Mulighed for større steak mod tillæg i pris